Inox Meccanica

Olasz stílusú, kiváló minőségű főtt sonkák és szárazáruk gyártására specializálódott. A gépek speciális, egyedülálló megoldásokat kínálnak a hústermékek formázásához, préseléséhez, klipszeléséhez és elkötözéséhez.

Speedy Ham feldolgozógépek

A „Speedy Ham” feldolgozórendszer a legjobb megoldást jelenti a szárazon érlelt termékekhez. Ez a termékcsalád az Inox Meccanica szárazon pácolt húskészítmények előállításában szerzett tapasztalatait és az évtizedek során felhalmozott ismereteket egyesíti magában.

Főttsonka-feldolgozó gépsor

A gépsor számos speciális berendezésből áll, amelyek kiváló minőségű főttsonka-tömböket gyártanak vákuumos eljárással. A rendszer a hagyományos olasz technológiát megőrizve fejleszti további a régi típusú berendezéseket.

Automatikus klipszelőgépek

A klipszelőrendszer viszonylag nagy, 65 és 260 mm közötti átmérőjű termékek feldolgozására alkalmas. A klipszelőrendszer sokféle felhasználási lehetőséget kínál anélkül, hogy túl sok alkatrészt kellene cserélni rajta.

Automatikus töltőgépek

Automatikus formázó-, töltő- és klipszelőgépek nagy méretű termékekhez, például szalonnához, sertésnyakhoz, bresaolához, sonkához és egyéb olasz stílusú termékekhez. A rendszer fő előnye a nagyobb szeletelési teljesítmény és a hústermék minőségének javulása.

Automatikus elkötözőgépek

Az elkötözőgép háromszorosára javítja a termelékenységet egycsomós elkötéshez képest. Olyan termékekhez használható, amelyek egy vagy több összetekert vagy egymással átfedésben lévő kolbászból vagy húsdarabból készülnek, mint például a sültek, a porchetta és hasonlók.

Vákuumtumblerek

Az INOX MECCANICA vákuumtumblerei között 500, 1200, 2000, 3000, 4000 és 5000 kg kapacitású modellek találhatók. Ezeket a gépmodelleket nyers/pácolt termékek, például sonka, sertésnyak, karaj, szalonna, bresaola és bacon, valamint főtt termékek, például sonka, tarja, szalonna stb. sózásához használják.

Préselő- és formázógép

A gépet sonkák, kolbászok és más termékek hálóban történő pontos és könnyen elvégezhető formázására tervezték. A rendszer a fő jellemzője, hogy a terméket roncsolás nélkül képes a hálóba helyezni, ami növeli az integritást és a tartósságot.

Szárító- és érlelőszekrények

Az Inox Meccanica érlelőszekrényt a kisüzemi kolbászgyártáshoz, a marhahús száraz érleléséhez, illetve a nagyipar vagy kisebb húsfeldolgozó üzemek laboratóriumi vagy vizsgálati helyiségeinek igényeihez tervezték.

A lap tetejére