Sealpac

A Sealpac eredeti célja az volt, hogy új mércét állítson fel az ipari élelmiszer-csomagolás terén. Ez a szaktudás lehetővé teszi, hogy a Sealpac a legmodernebb megoldásokat kínálja ügyfelei számára, miközben a technológiai fejlesztésekben is élen jár. A rugalmasság, a termelékenység és a hatékonyság mindig kiemelt szerepet kap. Így SEALPAC vállalattal együtt kínált megoldásainkat olyan tulajdonságok jellemzik, amelyekre korábban alig volt példa. Megoldásaink gyakran egyedülállóak a minőség és a frissesség megőrzése terén, így optimális fogyasztói élményt biztosítanak, továbbá a higiénia és a fenntarthatóság szempontjából is élen járnak.

Tálcazáró csomagológépek

A tálcazáró csomagológépek kínálata rendkívül széles és rugalmasan alakítható, így a kis gépektől kezdve a csúcskategóriás megoldásokig akár önálló gépként, akár a VICTUS által kínált más berendezéshez csatlakoztatott rendkívül összetett gyártósorok részeként is megállják a helyüket.

Megtekintés

Mélyhúzó csomagológépek

Az olyan belépő szintű modellektől kezdve, mint a Pro sorozat, egészen az RE sorozathoz tartozó csúcskategóriás mélyhúzókig, nemcsak berendezéseket, hanem gondos csomagolási tervet, új vagy meglévő gépsorokba való integrálást és a teljes gépsorok megfelelő nyomon követését is kínáljuk ügyfeleinknek.

Megtekintés

Csomagolási megoldások

A SEALPAC folyamatosan fejleszti új, egyedülálló megoldásait, különösen a friss élelmiszerek feldolgozási alkalmazásaihoz. A vállalat számos területen aktív, az olyan hagyományos technológiáktól kezdve, mint a MAP, egészen az olyan komplex megoldásokig, mint a nagyobb termékbiztonságot nyújtó Shrink-Style vagy TenderPac.

Megtekintés
A lap tetejére