About Us Products Services Info Contacts
schulung
 

Tanfolyamok


Gyakorlatorientált tanfolyamok - esély a befektetés biztonságosságára


Weber Campus

Weber


A Weber-nél a tanfolyam több, mint tanulás: több tudáshoz, több képességhez, több értékhez jutni! Minél jobban van beállítva és karbantartva egy WEBER szeletelő, minél biztosabban kezelik a gépeket, annál alacsonyabbak a költségek és annál magasabb a hozam. 

Azt szeretnénk, hogy vevőink maximálisan profitáljanak a technológiánkból. Ezért nyújtunk lehetőséget szakmai tanfolyamok elvégzésére. Tanfolyamkínálatunkat a "Campus" név alatt egyesítettük.

A Campus összefoglalja a tanfolyamok sokféleségét:

  • Gépkezelők képzése
  • Intenzív műszaki tréningek a szeletelőről és a modulokról
  • Egyénre szabott tréningek saját székhelyen

Ruházzon be munkatársai know-how-jába. Mi is ezt tesszük.

Mert "a tudásba történő befektetés nyújtja még mindig a legnagyobb hozamot" (Benjamin Franklin).
Handtmann

Handtmann


Lehetőség van mind az új típusú, mind a korábbi sorozathoz tartozó Handtmann gépekhez tartozó tanfolyamokra. A tréningek túlnyomó részét a magas színvonalú és modern kiépített tréningtermekben tartják Biberachban, de lehetőség van házon kívüli tanfolyamokra a képviseletek helyén.

A szemináriumok fel vannak osztva elméleti, gyakorlati és alkalmazástechnikai kategóriákba. Az elméleti tréningek a gépfunkciókról, elektronikáról, programokról és mechanikai részekről nyújtanak elméleti ismereteket, még a gyakorlati tréningek inkább a szervizmunkálatokat és hibaelhárítást állítják előtérbe. A gyakorlati rész a tréningcélnak megfelelően a rendelkezésre álló gépek mellett folyik.

Évente 35-40 egyhetes tréninggel oktat a magas kompetenciával és legjobb tudással rendelkező szerviz csoport, ezzel a Handtmann felelősségvállalást mutat - a közös cél érdekében!
Inotec

Inotec


Sealpac

Sealpac