About Us Products Services Info Contacts
produktsoptimierung

Csomagolás optimalizálása


A csomagoló cégeknek egyre nagyon követelményekkel kell szembenéznie, együttesen kell figyelembe venniük a csomagolási spektrumot és az abban rejlő optimalizálási- és továbbfejlesztési lehetőségeket, valamint a költségcsökkentési intézkedéseket és minőségi javításokat. Ez természetesen beruházásokkal van összefüggésben, melyeknek további költségcsökkentéséket kell magukkal hozniuk és nagyon gyors ütemben kell amortizálódniuk.

A több szakterületet érintő know-how-k (élelmiszer-csomagolóanyag-gép-higiénia-piac) és megalapozott piaci ismeretek segítségével tervezünk méretre szabott termékújdonságokat, vagy átalakításokat, tervezünk és szállítunk komplex termelési- és csomagolási vonalakat, vevőspecifikus üzemvezérlési- és vezetési rendszereket, valamint egyedi gépeket és berendezéseket. Szívesen vesszük a feladatok kitűzését Önöktől, hogy funkcionális, gazdaságos és jövőorientált projekteket tudjunk realizálni.

Csomagolási rendszerüket a tömlőtasakos-, másodlagos- és végcsomagolási területeken a következő lépcsőkben vizsgáljuk felül minőségileg, valamint gazdasági optimalizálási potenciálokra tekintettel:

  • A csomagolási struktúra és költséghelyzet tényanalízise rámutatva a gyenge pontokra és az optimalizálási lehetőségekre
  • Új csomagolási koncepció létrehozása és a csomagok optimalizálása minőségi és gazdasági kritériumok figyelembe vételével