About Products Services Info Contacts

Alapelvek


Cégünk működésének középpontjában a vevő áll, mint ember és üzleti partner. Számunkra a vevő nem egy szám, hanem sajátos igényekkel rendelkező személy illetve speciális követelményeket támasztó cég. Munkatársaink személyisége és elkötelezettsége a legfontosabb feltétele annak, hogy ezekre a követelményekre megfelelőképpen reagálni tudjunk. Nagyon fontosnak tartjuk a vevőinkkel és szállítóinkkal szembeni bizalmat és partnerséget.
A következő tulajdonságok nagyon értékesek számunkra és törekszünk arra, hogy az jövőbeni fejlődésünkben azokat pozitív értelemben mélyítsük el és a közös érdekeltségekben kifejezésre juttassuk:

  • Rugalmasság
Tisztában vagyunk vele, hogy a világ folyamatosan változik és ennek értelmében nyitottak vagyunk a pozitív változásokat illetően. Termékeink különféle céloknak felelnek meg a különböző élelmiszeripari ágazatokban. Ezért szervezetünknek figyelnie kell arra, hogy a vevők igényeit egyedileg kezelje és azokra méretre szabott megoldásokat kínáljon. Szívesen ajánljuk fel rugalmasságunkat annak érdekében, hogy a közvetlen illetve későbbi jövő sikereiben mi is részesedni tudjunk.

  • Sociáletikai és ökológiai normák
A VICTUS szociáletikai és ökológiai elvek mellett kötelezte el magát gazdasági és kulturális szempontokat figyelembe véve

  • Meg akarjuk adni minden munkatársunknak a lehetőséget, hogy tanuljanak egymástól, hogy egymást, emberként megértsék és a másik egyéniségét elismerjék, hogy a tettek lehetőségeit meglássák, hogy fejlődni akarjanak és elkötelezzék magukat a feladatok mellett.
  • Nézőpontunk szerint a termékfejlesztésnél problematikus anyagokat, energiahatékonysági szempontokat, a munkatársak biztonsági és egészségi feltételeit, valamint hulladék elhelyezési és újrafelhasználási lehetőségeket is figyelembe kell venni és nem csak a gazdasági szempontokat.
  • Az embert és természetet veszélyeztető dolgok elkerülése fontos része a felelősségteljes kereskedelmi tevékenységnek.
  • A természettudatos tevékenység számunkra nem csak vállalkozói kötelezettség, hanem a gazdaságosságunk és versenyképességünk megtartásának fontos feltétele.

  • Munkafilozófia
Annak érdekében, hogy vevőink számára a lehető legmagasabb minőséget tudjuk nyújtani a lehető legkedvezményesebb ár mellett, folyamatosan és szisztematikusan dolgozunk az általunk nyújtott szolgáltatások és termékek továbbfejlesztésén, valamint az üzemi folyamatok javításán. Munkatársaink messzemenően együttműködőek a munkaterületükhöz kapcsolódó fejlesztési munkában, felvállalva ezzel a vállalkozói sikerhez vezető felelősségvállalást is. Így lehet, hogy Önök mindig hozzáértő és felelősségteljes kollégákkal beszélnek, akik gyors belső megbeszélés után mindig a lehető legjobb megoldást ajánlják.