About Products Services Info Contacts
index

A vállalat


A VICTUS Hungária Kft. élelmiszerek feldolgozásához és csomagolásához alkalmas gépek és megoldások értékesítésére specializálódott. A cég 1991-től működik, többnyire élelmiszeripari területen, feldolgozási és csomagolási rendszerek kifejlesztésével, tervezésével, valamint értékesítésével és szervizelésével.

A VICTUS Hungária Kft. neves feldolgozó- és csomagológép gyártó cégeket képvisel többnyire a német nyelvű térségből. Ezek a gyártók már sok éve partnerei a VICTUS-nak a magyar piacon és saját maguk technológia vezetőként vannak jelen több kontinensen. A VICTUS által képviselt márkák a magyar piacon vezető pozíciót töltenek be és számtalan ismert referenciával rendelkeznek vezető magyar vállalatoknál. A pozíciónk magyar piacon történő kiépítését és megerősítését, valamint a vevőkhöz fűződő kapcsolatunk elmélyítését évről-évre sikerült kialakítani. Mivel termékeink kifejezetten sok tanácsadást igényelnek, arról vagyunk ismertek, hogy az általunk eladott gépeket és berendezéseket hosszútávon gondozzuk, ez a akár több évig eltart és magában foglalja a folyamatos információcserét a vevőink munkatársaival illetve partnereinkkel.

A jövőben feladatunknak tekintjük munkatársaink képesítésének növelését és ezzel a magyar élelmiszeripart tényleges, gyors és gazdaságos színvonalú technológia szállítóként segíteni. Ebben tapasztaltak vagyunk és a magyar élelmiszeripari üzemek lehetőségeit csak a csúcstechnológia területén tudjuk elképzelni - ahová mi is tartozunk.